Солонківська територіальна громада
Львівський район, Львівська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відділ освіти, культури, туризму, молоді та спорту

31 Серпня, 2020 р., 15:35
До дня пам'яті захисників України у селі Липники пройшла зустріч зі сім'єю волонтера Володимира Боднара, який загинув 17 травня 2015р. в результаті підриву на фугасі УАЗ по дорозі що веде до села Троїцьке Луганської обл, коли волонтери розвозили гуманітарну допомогу на передову.
28 Серпня, 2020 р., 15:24
З метою запобігання поширенню коронавірусної хвороби для закладів освіти Солонківської ОТГ закуплено антисептичні та дезінфікуючі засоби до початку нового навчального року.
27 Серпня, 2020 р., 14:41
#Book_хвилинка з КЗ «Публічна бібліотека Солонківської сільської ради» Сьогодні ми познайомимося з серією пригодницьких романів – фентезі «Коти-вояки», що має понад 30млн. прихильників в усьому світі. У них свої клани, свій кодекс честі та правила бою. Це не мімімішні котики, а справжні воїни стихій! Читання - це не нудно, читання - це круто!
26 Серпня, 2020 р., 08:21
Начальниця відділу освіти, культури, туризму, молоді та спорту сільської ради Солонківської ОТГ Віталія Середа брала участь в одноденній обласній серпневій конференції "Освіта Львівщини в час нових викликів: досвід, цінності та можливості", яка відбувалась в Митрополичих садах.
25 Серпня, 2020 р., 16:29
Багато позитиву, усмішок та сонця - таким було свято до Дня Незалежності в народному домі і бібліотеці-філії села Поршна
25 Серпня, 2020 р., 16:13
Спортсмени Солонківчької ДЮСШ Осіпчук Христина та Лем Олеся  у складі команди Львівської області на чемпіонаті України з веслування на човнах "Дракон" здобули три перші місця.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано